NESTE OIL Neste Oil Pattijoki

Pesupalvelu

 

 

Pikapesu Christ-yhdistelmäkoneella:
 
 
Meillä saat autosi puhtaana käteen. Monipuolisista pikapesuohjelmista voit valita autollesi sopivan ohjelman harjoilla tai ilman ympäristöystävällisillä pesuaineilla.
 
Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden läpiajettavan pikapesuhallin. Erinomaisesta pesutuloksesta vastaa uusi Christ Genius Vitesse autopesuri. Lisäksi autopesu palvelee 24/7, eli pesupalvelu on käytössä yötäpäivää.
Aseman ollessa auki voit ostaa pesun kassalta tai suoraan maksutolpasta. Aukioloajan ulkopuolella palvelee monipuolinen ja helppokäyttöinen maksutolppa. Olemme myös rakentaneet autopesun jonotuskaistan, joka selkiyttää jonotusta autopesuun.
 
Huom.
Jos hallissa tulee ongelmia soita Nesteen numeroon 08264300, yöaikana numero kääntyy hetken päästä päivystäjälle.
 
 
 
Pesuohjelmat:
 
1.Shinex-pesu 32€
Aluksi auton etuosaan kohtiin ruiskutetaan hyttysirroitin. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Ennen Shinex-vahan levitystä tehdään välikuivaus. Veteen liukenematon Shinex-vaha levitetään paineilman avulla. Vaha kiillotetaan harjoilla. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.
 
2.Kesätehopesu vahalla 28€
Aluksi auton etuosaan ruiskutetaan hyttysirroitin. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.
 
3.Tehopesu vahalla 24€
Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.
 
4.Kesäpesu 16€
Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Suraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.
 
5.Boxipesu 27€
Pesu kuten numero 2, mutta yläharja ei laskeudu alas koko pesun aikana.
 
6.Pick-up pesu 27€
Pesu kuten numero2, mutta yläharja ei laskeudu ohjaamon jälkeen alas. Tämä pesu on tarkoitettu avolavapakettiautoille ilman lavasuojaa. Lavasuojalla olevat avolavapakettiautot voidaan pestä pesuilla 1.-4.
 
7.Harjaton huuhtelu 20€
Pesu kuten numero 2, mutta harjapesua ei tehdä lainkaan, ei myöskään pyörille. Suositellaan ainoastaan kesäkäyttöön tai suola-aikana "enimmät pois" pesuna.
 
Lisäksi saatavana 1. - 4. pesuihin:
Alustapesu 4€
-auton alla liikkuu pituussuunnassa kelkka, jossa kaksi pyörivää laakasuutinta, paine 70bar
Pakettiautopesu yli 2,3m korkea 4€
-ottaa ylemmät toiminnot koneesta mukaan
 
Muista hyödyntää pesupassi. Joka kuudes pesu veloituksetta!!

 Pesumme palvelee 24h !!


Olemme huolehtineet pesupaikkamme pesuvesien turvallisesta jatkokäsittelystä


NESTE OIL NESTE OIL PATTIJOKI, PUROTIE 1, 92140, PATTIJOKI - PUH. (08) 264 300