NESTE OIL Neste Oil Pattijoki

Pesupalvelut

 

Itsepesuhallissa:

 
0.35€ / min. Lisäksi 4.00€ lisämaksusta sähkö ja painepesurin sekä imurin käyttö.
 

 

Pikapesu Christ-yhdistelmäkoneella:
 
 
Meillä saat autosi puhtaana käteen. Monipuolisista pikapesuohjelmista voit valita autollesi sopivan ohjelman harjoilla tai ilman ympäristöystävällisillä pesuaineilla.
 
Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden läpiajettavan pikapesuhallin. Erinomaisesta pesutuloksesta vastaa uusi Christ Genius Vitesse autopesuri. Lisäksi autopesu palvelee 24/7, eli pesupalvelu on käytössä yötäpäivää.
Aseman ollessa auki voit ostaa pesun kassalta tai suoraan maksutolpasta. Aukioloajan ulkopuolella palvelee monipuolinen ja helppokäyttöinen maksutolppa. Olemme myös rakentaneet autopesun jonotuskaistan, joka selkiyttää jonotusta autopesuun.
 
Huom.
Jos autosi on luminen tai jäinen suosittelemme sen sulattamista ennen koneeseen ajoa. Sulatusta varten hallissa on oikealla seinällä vesiletku, josta tuleva vesi on säädetty +40 asteiseksi.
Aja auto halliin parin metrin päähän sisäänajo-ovista ja sammuta auto. Sulattele pinnat vedellä. Sulje hana ja kiepitä letku takaisin paikoilleen. Siirrä auto koneen pyytämään paikkaan käynnistääksesi pesun.
Pesu pysyy koneen muistissa reilun viisi minuuttia minkä aikana sulatus on tehtävä.
Jos hallissa tulee ongelmia soita Nesteen numeroon 08264300, yöaikana numero kääntyy hetken päästä päivystäjälle.
 
 
 
Pesuohjelmat:
 
1.Shinex-pesu 32€
Aluksi auton likaisimpiin kohtiin (kylkien alaosa ja perä) ruiskutetaan asfalttipiki-irroitin. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Ennen Shinex-vahan levitystä tehdään välikuivaus. Veteen liukenematon Shinex-vaha levitetään paineilman avulla. Vaha kiillotetaan harjoilla. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.
 
2.Kesätehopesu vahalla 27€
Aluksi auton likaisimpiin kohtiin (kylkien alaosa ja perä) ruiskutetaan asfalttipiki-irroitin. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.
 
3.Tehopesu vahalla 20€
Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.
 
4.Kesäpesu 15€
Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Suraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.
 
5.Boxipesu 27€
Pesu kuten numero 2, mutta yläharja ei laskeudu alas koko pesun aikana.
 
6.Pick-up pesu 27€
Pesu kuten numero2, mutta yläharja ei laskeudu ohjaamon jälkeen alas. Tämä pesu on tarkoitettu avolavapakettiautoille ilman lavasuojaa. Lavasuojalla olevat avolavapakettiautot voidaan pestä pesuilla 1.-4.
 
7.Harjaton huuhtelu 20€
Pesu kuten numero 2, mutta harjapesua ei tehdä lainkaan, ei myöskään pyörille. Suositellaan ainoastaan kesäkäyttöön tai suola-aikana "enimmät pois" pesuna.
 
Lisäksi saatavana 1. - 4. pesuihin:
Alustapesu 4€
-auton alla liikkuu pituussuunnassa kelkka, jossa kaksi pyörivää laakasuutinta, paine 70bar
Pakettiautopesu yli 2,3m korkea 4€
-ottaa ylemmät toiminnot koneesta mukaan
 
Muista hyödyntää pesupassi. Joka kuudes pesu veloituksetta!!

 Pesumme palvelee 24h !!


Olemme huolehtineet pesupaikkamme pesuvesien turvallisesta jatkokäsittelystä


NESTE OIL NESTE OIL PATTIJOKI, PUROTIE 1, 92140, PATTIJOKI - PUH. (08) 264 300